RECYCLEART DESIGN GROUP SRL

Chirileu

Adresa: nr. 194 , Chirileu, Jud. Mures, Romania

Despre RECYCLEART DESIGN GROUP SRL

 

Recycl'Art

Producție mobilă din lemn masiv la comandă în stil rustic și industrial. Realizăm mobilier prin reciclarea, recompunerea mobilei vechi, sau o gamă largă de prelucrarea lemnului printr-o manieră nouă.

 

Interioare unice 

Recycl’Art crează mobilă ce dă un caracter unic fiecărei afacere și case. De-a lungul anilor, am construit un portofoliu vast de proiecte de succes. Indiferent că e o cafenea, un birou modern, restaurant sau livingul tău, cu mobila noastră, caracteristică din lemn combinat cu elemente industriale, orice cameră va avea o atmosferă îmbunătățită!

 

Handmade' la comandă

Așa cum îți place. masă, scaun sau blat de bucătărie, orice, echipa noastră ascultă tot și împreună căutăm cea mai bună soluție pentru dorințele tale. Lemn, lemn reciclat sau o combinație de lemn, știm cum să facem ca locul tău să se simtă ca acasă. Totul este făcut manual în atelierul nostru.

 

Impact Social

Recycleart este co-fondată de Asociația Roman Works. Un ONG cu viziunea de a crea locuri de muncă pentru oameni distanțați de piața forței de muncă. Alte organizații caritabile beneficiază de donații sau de colaborare în diferite proiecte.

 

Produse / Preturi / Servicii

Pat din grinzi, lemn masiv, rustic, model Cristian

Data adaugarii: 2024-03-02

Descriere: Pat rustic din grinzi de lemn de pin cu spătar din lemn de stejar.

Pret: 3500Ron

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.